M´HAN DIT ALZHEIMER: I ARA QUÈ ?

El dia 02/03/2017, a les 15.00 h la psicòloga de l’AFAT, Esther Becerra, va ser la conferenciant de M’han dit Alzheimer: i ara què? a la sala d’actes del Col.legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

Moltes persones són diagnosticades cada any de malaltia d’Alzheimer.
A la província de Tarragona aquest diagnòstic produeix un gran impacte a nivell personal i familiar que necessita d’un abordatge  integral. Per aquest motiu es posà en coneixement la tasca de les asociacions de familiars de malalts d’Alzheimer, així com els recursos que existeixen al territori. També es parlà de la funció que hi juga  la farmàcia comunitària en la detecció primerenca  de l’afectat i el seguiment al cuidador.

Molt bona acollida per part del col·legi  i dels farmacèutics assistents, la qual s’ha materialitzat en una proposta d’event en el transcurs de les seves accions (dia  a determinar)  per treballar en la detecció  primerenca de la malaltia. També es va proposar una acció conjunta el Dia Mundial de l’Alzheimer, pels malalts i cuidadors (a concretar).

 

conferència M´HAN DIT ALZHEIMER: I ARA QUÈ?

conferència M´HAN DIT ALZHEIMER: I ARA QUÈ?

Vista general de la sala d'actes

Vista general de la sala d’actes

Save

Save

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*