Temps de … CALÇOTADA!!

Un any més a la seu de l’AFAT s’ha celebrat un dinar de germanor on el protagonistes han estat … els nostres malalts d’Alzheimer que en companyonia i bona germanor dels seus familiars i/o curadors, tots plegats,  hem pogut gaudir d’una calçotada. Com està manat!

Sens dubte, dins del context de la vida i dels cicles i etapes vitals i estacionals, dels quals la persona afectada per la malaltia de l’Alzheimer ( cal recordar-ho, també) en formen part, les activitats socials donen coherència i són un punt més de referència en i per la vida de les persones com a éssers socials: el contacte directe amb objectes i situacions, relacions d’espai-temps i de causa-efecte, expressió verbal, gestual, etc.

En definitiva no és pas una activitat més,… és una acte amb els/les  nostres malalts/malaltes.  Hi ha una evolució i, fins i tot una involució; però sempre amb ells/elles.


Aquesta entrada ha esta publicada en General, malaltia de l'Alzheimer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*