Finestra oberta – Ajuntament de Tarragona

Finestra Oberta és un espai creat per fer difusió dels projectes socials en matèria d’inclusió i/o cohesió social  que es duen a terme a la ciutat de Tarragona i, d’aquesta manera, oferir als recursos socials del territori un espai per auto-promocionar-se i fer difusió de la seva tasca.

L’Observatori Social, dins del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Tarragona, impulsa aquesta iniciativa que de bon grat recullen les entitats i associacions del municipi. Entre d’altres, està l’AFAT, la nostra associació.

Per visionar el nostre vídeo, cliqueu a l’enllaç: VÍDEO

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*