L’Obra Social de “La Caixa” col·labora amb l’AFAT

Un cop més, l’Obra Social “la Caixa” dins de la convocatòria d’ajuts socials 2017, dóna suport a una munió de projectes socials i solidaris relacionats amb la inclusió social, la lluita contra la pobresa infantil, l’atenció a la discapacitat, a la dependència i l’envelliment, la interculturalitat, l’art per a la millora social o la formació, entre d’altres.

S’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Tarragona ( AFAT ) i la Obra Social “la Caixa” per tal de contribuir a millorar, en el nostre cas, la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia de l’Alzheimer.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*