Crònica de la Jornada: Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer

Avui, dilluns dia 26, a les 10.30 h, a la Sala Pau Casals, de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, s’ha dut a terme la jornada informativa que ha estat organitzada per la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG-ME) i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Tarragona ( AFAT ).

L’acte ha comptat, entre d’altres, amb la presència de la Sra. Ana Santos, tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, la Sra. Rosa M. Ibarra, diputada al Parlament de Catalunya, així com representants dels cossos de la Policia Municipal de Tarragona, de Protecció Civil, de Bombers de la Generalitat de Catalunya; també, dels col·legis oficials de Metges i d’Advocats de Tarragona, entitats socials i socis/sòcies de l’AFAT. Ha estat presentat pel president de l’AFAT, Sr. Jaume Solé. La Dra. en Psicologia de l’AFAT, Sra. Marta Tomàs, ha impartit la conferència: “Qui sóc? Què faig aquí?”. El caporal de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà de la PG-ME, Sr. Jordi Pedret ha presentat:

  1. La campanya: “Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer”.
  2. Tríptic: “Què fer quan una persona amb Alzheimer es perd”.
  3. Guia per a l’assistència per a persones amb demència ( d’ús intern de la PG-ME).
  4. Presentació de la polsera identificativa QR.

En el decurs del propers dies es distribuirà el tríptic, abans dit, a: els CAP, les llars de jubilats, les associacions de veïns, els centres cívics, etc.

La polsera està a la venda a la seu de l’AFAT i el seu preu és de 4,50€. L’activació es fa per Internet amb un codi, i la seva tramitació és molt fàcil i simple.

>> DIARI MÉS DIGITAL

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*