Privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER  DE TARRAGONA informa els usuaris, que ha creaT un perfil a les xarxes socials Facebook i Twitter, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D ALZHEIMER TARRAGONA, amb NIF: G43543503, i adreça: CAMÍ DEL PONT DEL DIABLE, S/N,  43007, TARRAGONA, fa constar que:

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament de les dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercits davant l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents aspectes:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Rectificació: Només podrà fer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s’ha de exercir en la mateixa xarxa social.
Cancel·lació i/o oposició: Com en el cas anterior, només podrà fer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.
Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de l‘ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la llei. En aquests casos, l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D ALZHEIMER DE TARRAGONA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar a la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la xarxa social, seran publicades en el mateix web. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA utilitzarà la xarxa social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de l’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE TARRAGONA perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

Enllaços pel que fa la política de privacitat de la xarxa social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Twitter: https://twitter.com/privacy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

*